Hotel Alinalex*** – Brasov, Romania

  • Destinatie:
  • Pret: De la 120 LEI

Orasul Brasov este situat in centrul tarii, inconjurat de Carpatii de Sud, si face parte din regiunea Transilvania. Brasovul este atestat documentar din 1252 sub numele latin Corona sau denumirea germana Kronstadt, care inseamna “Orasul Coroana”, ambele denumiri fiind oglindite in sigla orasului. Pe Muntele Tampa a existat o cetate numita Brassovia, dand ulterior denumirea romaneasca a orasului. Au fost descoperite urme de asezari din epoca de piatra, dar si urme ale unor cetati Dacice. Orasul a fost fondat de catre Cavalerii Teutonici in 1211 pentru a apara hotarul Regatului Maghiar, si a fost colonizat de catre saxonii din Transilvania, devenind astfel una dintre cele sapte cetati cunoscute drept Siebenburgen. Urme ale colonistilor germani pot fi observate in arhitectura gotica, baroca si renascentista, iar impreuna cu o multitudine de atractii istorice, fac Brasovul unul dintre cele mai vizitate locuri din Romania.

 

Localizare Hotel Alinalex*** – Brasov, Romania

Hotelul Alinalex – Paradisul Acvatic este situat la 5 km de centrul istoric al orasului Brașov. La 5 minute de mers pe jos exista o statie de autobuz, iar gara din Brasov se afla la 4 km de hotel.

 

Conditii Hotel Alinalex

Proprietatea gazduieste un centru spa mare si un parc acvatic acoperit, unde oaspetii au la dispozitie contra unui cost suplimentar 6 piscine interioare incalzite, saune de 3 tipuri, o sala de fitness, o cada cu hidromasaj mare, o grota de relaxare si 3 saloane de masaj. Hotelul Alinalex ofera zilnic un mic dejun tip bufet servit in sala de mese confortabila. Este disponibila o parcare privata gratuitasi WiFi gratuit.

 

Dotari camere

Toate camerele sunt moderne, mari si beneficiaza de o zona de relaxare. Acestea sunt amenajate cu podea cu mocheta si ferestre din podea pana in tavan.

 

Hotel ALINALEX – Oferta individuali 2017, fara acces la Paradisul Acvatic
Preturi in Lei / zi / persoana 
Tip camera 01 Ian – 09 Dec
Camera single 220
Camera dubla 120

Preturile includ micul dejun.

Hotel ALINALEX – Oferta individuali 2017, cu acces 3 ore la Paradisul Acvatic
Preturi in Lei / zi / persoana 
Tip camera 01 Ian – 09 Dec
Camera single 250
Camera dubla 150

Preturile includ micul dejun si acces 3 ore la Paradisul Acvatic.

Hotel ALINALEX – Oferta individuali 2017, cu acces full day la Paradisul Acvatic
Preturi in Lei / zi / persoana 
Tip camera 01 Ian – 09 Dec
Camera single 260
Camera dubla 160

Preturile includ micul dejun si acces full day la Paradisul Acvatic.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
– 1 sau 2 copii 0-5 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si acces Paradisul Acvatic, daca se opteaza pentru tarife cu acces;
– 1 sau 2 copii 5-16 ani (neimpliniti) achita 28 lei / noapte / copil (cu sau fara pat suplimentar) si beneficiaza de acces la Paradisul Acvatic, daca se opteaza pentru tarife cu acces.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!