Holiday Village Tatralandia**** – Liptovsky Mikulas, Slovacia

Statiunea Jasna este situata in regiunea centrala din Tatra Joasa, la 15 km spre sud de orasul Liptovsky Mikulas. Este cea mai mare regiune de schi din Slovacia, cu un calificativ excelent de 5 stele, durata sezonului fiind de 150 – 200 zile. Datorita unui program de dezvoltare, privind instalatiile de transport pe cablu, Jasna a devenit cea mai populara statiune de schi din Tatra Joasa.

 

Localizare Holiday Village Tatralandia**** – Liptovsky Mikulas, Slovacia

Holiday Village Tatralandia este un complex de vacanta cu bungalouri si apartamente, situat langa parcul acvatic Tatralandia, la 15 km de zona de schi Jasna. Liptovsky Mikulas se afla la 2 km.

 

Conditii Holiday Village Tatralandia

Oaspetii complexului beneficiaza de tarife reduse la intrarea in parcul acvatic Tatralandia. Printre alte facilitati oferite se numara un restaurant, un autobuz de schi gratuit in sezonul de iarna, alei de bowling si un cinematograf 5D. In hol este disponibil WiFi gratuit. Parcul acvatic mare, cu apa termala, multe tobogane si piscine, se afla in mijlocul complexului si este disponibil la tarife reduse pentru oaspeti. In plus, la proprietate exista numeroase restaurante cu diverse tipuri de preparate, dar si alte atractii. Complexul ofera facilitati de tenis de masa, un teren de tenis si un serviciu de inchiriere de biciclete, iar parcarea este gratuita.

 

Dotari camere

Unele unitati au terasa cu vedere la Munții Tatra, mobilier din lemn de culoare deschisa si fatada colorata. Oaspetii isi pot pregati mesele in bucataria complet utilata sau pot savura preparate slovace la restaurantele complexului.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!