Grand Hotel Kempinski High Tatras***** – Strbske Pleso, Slovacia

Strbske Pleso este situata in Tatra Inalta, cel mai inalt masiv din Carpati, la baza muntelui, langa lacul cu aceeasi denumire. Statiunea este una dintre cele mai populare dintre toate statiunile de schi si snowboard din Slovacia. Sezonul de schi tine 120 de zile, cu un strat de zapada medie de 90 cm in februarie. Reteaua de partii de 5 km, in totalitate dotata cu tunuri de zapada si instalatie nocturna, este deservita de 2 telescaune moderne.

 

Localizare Grand Hotel Kempinski High Tatras***** – Strbske Pleso, Slovacia

Dispunand de o locatie privilegiata langa un lac alpin, la 1,351 metri deasupra nivelului marii, in muntii pitoresti Tatra Mare, Grand Hotel Kempinski este un complex exclusivist pentru persoane cu gusturi rafinate.

 

Conditii Grand Hotel Kempinski High Tatras

Hotelul are un restaurant superb care serveste bucatarie internationala si specialitati locale delicioase, o crama de vinuri bine aprovizionata si 2 baruri. Bucuraţi-va de cele mai bune activitati sportive, divertisment si relaxare pe tot parcursul anului.

 

Dotari camere

Cladirea hotelului este un punct de reper in satul pitoresc Strbske Pleso si va ofera o colectie exclusivista de camere cu acces gratuit la internet wireless.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!