Croaziera in Mediterana de Est – SPLENDOUR OF THE SEAS ****

 • Durata: 7 nopti
 • Pret: De la 735 EURO

Miile de ferestre ale acestui vas va arata cele mai frumose linii de coasta si porturi din lume. Indiferent ca navigati prin Pasajul Interior sau ancorati in Cozumel cu siguranta va veti simti minunat. Acest vas ofera un lobby imens, un teren de golf in miniatura si piscine interioare si exterioare localizate in Solarium.

 

Plecare: 22 August 2015
Durata: 7 nopti/8 zile
Tarife de la: 735 €/persoana in cabina dubla*
Documente obligatorii de calatorie: Pasaportul
*tariful nu include taxele portuare, guvernamentale si bacsisul

Detalii itinerariu:

 

Ziua Port Sosire Plecare
1 Venetia, Italia 17:00
2 Kotor, Muntenegru 14:00 20:00
3 Corfu, Grecia 09:00 15:00
4 Atena, Grecia 12:00 20:30
5 Mykonos, Grecia 07:00 16:00
6 Argostoli, Grecia 12:00 19:00
7 Pe mare
8 Venice, Italia 06:45

 

 

Detalii despre vas:

Splendour of the Seas****

Miile de ferestre ale acestui vas va arata cele mai frumose linii de coasta si porturi din lume. Indiferent ca navigati prin Pasajul Interior sau ancorati in Cozumel cu siguranta va veti simti minunat. Acest vas ofera un lobby imens, un teren de golf in miniatura si piscine interioare si exterioare localizate in Solarium.

Tarife valabile in momentul ofertarii:

 

Cabina interioara, cat. Q – 735 €/ persoana in cabina dubla

Cabina exterioara cu geam , cat. I – 1009 €/persoana in cabina dubla

Cabina cu balcon, cat. X, guarantee* – 1072 €/ persoana in cabina dubla

Cabina cu balcon, cat. E1 – 1114 €/ persoana in cabina dubla

 

*guarantee – Cabina guarantee, este cabina la care nu se stie in momentul cumpararii numarul de cabina precum si puntea pe care este pozitionata, dar linia de croaziera va comunica aceste detalii la momentul emiterii tichetelor sau in ziua imbarcarii.

 

Detalierea tarifului:

 

Tarifele includ:

– credit la bordul vasului de 50 $/ persoana daca achizitionati cabina exterioara cu geam, cat. I

– credit la bordul vasului de 100 $/persoana daca achizitionati cabina cu balcon, cat. X

– credit la bordul vasului de 100 $/persoana daca achizitionati cabina cu balcon, cat. E1

– cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
– fullboard extins – toate cele 3 mese principale ale zilei, gustari intre mese, apa plata, ceai, racoritoare, cafea in bufetele de pe vase(la mic dejun si pranz) si nu in restaurantele a-la-carte;
– accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu sezlonguri pentru plaja si prosoape de plaja;
– accesul gratuit la teatru, in saloanele navei, la discoteca , la biblioteca;
– accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
– veti avea un program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
– veti putea participa la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music , cabaret, petreceri cu teme, discoteca;
– biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;
– exista un birou de turism unde pot primi informatii despre excursiile organizate in fiecare port si unde pot face rezervari.

 

 

Tarifele nu includ:

 

– taxele portuare si guvernamentale de 228 €/persoana

– bacsisul ce se achita in momentul rezervarii sau la bordul vasului este de 62 €/persoana
– bauturile alcoolice; bauturi racoritoare, ceai, apa, cafea in restaurantele a-la-carte, serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurant

– excursiile optionale , jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului;
– apelurile telefonice date in afara navei din cabine;
– cumparaturile efectuate la bordul vasului;
– asigurarea complexa de calatorie (ce include si STORNO) – recomandata;

– transportul spre/de la portul de imbarcare (la cerere va putem ajuta cu transportul pana la / de la portul imbarcarii)

 

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a include in tarif o suprataxa de combustibil. Valoarea acestui supliment va fi confirmata ulterior confirmarii rezervarii doar in cazul in care pretul pretul petrolului NYMEX (New York Mercantile Exchange) va depasi nivelul de 100 USD per baril.

Modalitati de rezervare a croazierei:

Pentru a rezerva aceasta croaziera este nevoie sa se achite un avans de 40% din contravaloarea totala a pachetului. Efectuarea platii finale se va face cu 65 de zile inainte de data imbarcarii. Daca la momentul rezervarii nu mai sunt mai mult de 65 de zile pana la imbarcare, atunci pentru rezervare si confirmare se va achita integral.

 

Conditii generale de calatorie:

Prezenta constituie anexa la contract.

Tarifele se refera la locul in cabina si sunt exprimate in EURO/persoana. Reducerile pentru copii si suplimentele vor fi comunicate la cerere.

Tarifele sunt valabile in limita disponibilitatilor iar in lipsa unei rezervari optionale sau ferme nu se pot garanta aceste tarife.

Prezentarea la nava se face cu minimum 4 ore inainte de ora de plecare mentionata in intinerariu.

Se recomanda intocmirea asigurarilor medicale si storno pentru asigurarea croazierei.

Pentru calatoria in croaziera este nevoie de pasaport – document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 • In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, condiţii meteorologice, etc, ce pot avea consecinte asupra programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si in consecinta, nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
 • Clasificarea pe stele a navelor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului American. Ca atare, facilitatile comune si cele ale cabinelor sunt conforme cu standardele locale.
 • Costurile de transport, precum si taxele de aeroport si securitate pot fi majorate in functie de variatia pretului petrolului pe piata internationala, companie aeriana etc.
 • Aspecte legate de sanatatea si capacitatea de a calatorii : pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatorii pe mare si cu avionul si ca starea sau comportamentul sau nu vor afecta siguranta si confortul navelor, aeronavei sau a celorlalti pasageri ; orice
 • pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatorii trebuie sa prezinte certificat medical inainte de rezervare ; compania nu poate accepta o rezervare sau transportul unei femei care va fi insarcinata in cel putin 24 de sapatamani pana la sfarsitul croazierei.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea calatori in strainatate:
  • sa fie insotiti de cel putin un adult;
  • sa prezinte autoritatilor de frontiera acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu ii insoteste), legalizat la notariat;
  • adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, sa prezinte autoritatilor de frontiera cazierul judiciar.

 

Conditii de anulare si modificare a croazierelor:
Conditiile de anulare a unei rezervari confirmate de croaziera ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL cu un itinerariu de peste 6 nopti:
Pentru anulari efectuate in intervalul 95 – 65 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 55 eur/persoana.
Pentru anulari efectuate in intervalul 64 – 50 zile inainte de inceperea calatoriei: se pierde depozitul, achitat in momentul efectuarii rezervarii.
Pentru anulari efectuate in intervalul 49 – 35 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 25% din tariful total.
Pentru anulari efectuate in intervalul 34 – 12 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 50% din tariful total*.
Pentru anulari efectuate in intervalul 11 – 0 zile inainte de inceperea calatoriei: penalizarea este de 100% din tariful total.

 

*Sau depozitul, daca valoarea acestuia este mai mare.

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!