Croaziera in Caraibe cu zbor inclus din Madrid – HORIZON***

 • Durata: 7 nopti
 • Pret: De la 799 EURO

Vasul Horizon a fost proiectat astfel incat timpul sa treaca intr-un mod cat mai placut si sa va ofere cat mai multe posibilitati de a va bucura de fiecare minut. Totul conteaza pe vasul Horizon. Eleganta si confortul sau fac din experienta pe mare una unica…sau cel putin pana data viitoare cand reveniti la bordul vasului Horizon. Savurati mancarurile delicioase din restaurante si bucurati-va de o bautura racoritoare intr-unul dintre barurile de pe vas. Va veti simti minunat indiferent ce veti alege: piscina exterioara, jacuzzi, sala de gimnastica sau centrul spa. Serile le puteti petrece la teatru, intr-un club de noapte sau la cazino. Si copiii se vor distra minunat daca vor alege Clubul Tibu.La bordul vasului Horizon, toate porturile de escala reprezinta o experienta deosebita.

 

Plecare: 31 Ianuarie, 21 Februarie, 14 Martie 2015

Durată: 7 nopţi/8 zile

Tarife de la: 799 €/persoană în cabină dubla*

Documente obligatorii de călătorie: Paşaportul

*tarifele nu includ taxele portuare, guvernamentale şi bacşişul

Detalii itinerariu:

 

Ziua Port Sosire Plecare
1 Santo Domingo, Republica Dominicana 23:00
2 La Romana, Republica Dominicana 07:00 14:00
3 Philipsburg, St.Maarten 12:30 19:30
4 Pointe A Pitre, Guadeloupe 08:00 18:00
5 Fort De France, Martinique 08:00 17:00
6 Margarita Island, Venezuela 12:00 19:00
7 Pe mare
8 Santo Domingo, Republica Dominicana 07:00

 

Detalii despre vas:

Horizon***

Vasul Horizon a fost proiectat astfel incat timpul sa treaca intr-un mod cat mai placut si sa va ofere cat mai multe posibilitati de a va bucura de fiecare minut.  Totul conteaza pe vasul Horizon. Eleganta si confortul sau fac din experienta pe mare una unica…sau cel putin pana data viitoare cand reveniti la bordul vasului Horizon. Savurati mancarurile delicioase din restaurante si bucurati-va de o bautura racoritoare intr-unul dintre barurile de pe vas.  Va veti simti minunat indiferent ce veti alege: piscina exterioara, jacuzzi, sala de gimnastica sau centrul spa. Serile le puteti petrece la teatru, intr-un club de noapte sau la cazino. Si copiii se vor distra minunat daca vor alege Clubul Tibu.La bordul vasului Horizon, toate porturile de escala reprezinta o experienta deosebita.

cabine

Tarife valabile in momentul ofertarii:

Cabina interioara, cat. Y – 799 euro/persoana in cabina dubla

Cabina exterioara cu vedere la mare, cat Y, guarantee – 999 euro/persoana in cabina dubla

 

Detalierea tarifului:

Tariful include:

– cazarea in cabina aleasa ( dotata cu televizor, uscator de par, mini bar, prosoape )
– accesul gratuit pentru copii in spatii special amenajate pe categorii de varsta :
– Tibu Club – pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani

– bauturi alcoolice si non alcoolice ( ce pot fi servite in orice bar sau restaurant in cantitati nelimitate, cele alcoolice fiind servite doar persoanelor peste 18 ani )
– Club Capi – pentru copii cu varsta intre 7 si 11 ani
– Teen’s Club – pentru adolescentii intre 12 si 17 ani
– toate mesele principale ( mic dejun, pranz si cina ) si gustari intre mese ce pot fi servite ori de cate ori se doreste
– cursuri gratuite sustinute de un personal calificat in domeniul jocurilor de noroc
– micul dejun in cabina ( prin competarea unui formular pentru a alege tipul de mancare pentru a doua zi dimineata )

 

Tariful nu include:

– taxele portuare: 204 euro / persoană

– excursiile optionale ( ce pot fi achizitonate de la bordul vasului )
– serviciile medicale de la bordul vasului
– asigurarea medicala
– taxe de serviciu ( bacsisul ) – 72 euro/persoana
– serviciul de curatatorie (se poate aplica o supra taxa daca se doreste curatarea hainelor in aceeasi zi )
– serviciul de baby sitting ( disponibil pentru copii peste 3 ani )
– jocurile de noroc din casino
– masa in restaurantul Wu Fusion Restarurant, Lounge – Bar ( restaurant cu specific Asiatic ce se gaseste doar la bordul vaselor Empress is Sovereign )
– serviciul de room service 24 de ore din 24
– transportul de la / pana la portul de imbarcare
– serviciul de cazare pre / post imbarcare

 

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a include in tarif o suprataxa de combustibil. Valoarea acestui supliment va fi confirmata ulterior confirmarii rezervarii doar in cazul in care pretul pretul petrolului NYMEX (New York Mercantile Exchange) va depasi nivelul de 100 USD per baril.

Modalitati de rezervare a croazierei:

Pentru a rezerva aceasta croaziera este nevoie sa se achite un avans de 40% din contravaloarea totala a pachetului. Efectuarea platii finale se va face cu 45 de zile inainte de data imbarcarii. Daca la momentul rezervarii nu mai sunt mai mult de 45 de zile pana la imbarcare, atunci pentru rezervare si confirmare se va achita integral.

 

Conditii generale de calatorie:

Prezenta constituie anexa la contract.

Tarifele se refera la locul in cabina si sunt exprimate in EURO/persoana. Reducerile pentru copii si suplimentele vor fi comunicate la cerere.

Tarifele sunt valabile in limita disponibilitatilor iar in lipsa unei rezervari optionale sau ferme nu se pot garanta aceste tarife.

Prezentarea la nava se face cu minimum 4 ore inainte de ora de plecare mentionata in intinerariu.

Se recomanda intocmirea asigurarilor medicale si storno pentru asigurarea croazierei.

Pentru calatoria in croaziera este nevoie de pasaport – document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara si viza de SUA .

 • In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, condiţii meteorologice, etc, ce pot avea consecinte asupra programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si in consecinta, nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
 • Clasificarea pe stele a navelor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului American. Ca atare, facilitatile comune si cele ale cabinelor sunt conforme cu standardele locale.
 • Costurile de transport, precum si taxele de aeroport si securitate pot fi majorate in functie de variatia pretului petrolului pe piata internationala, companie aeriana etc.
 • Aspecte legate de sanatatea si capacitatea de a calatorii : pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatorii pe mare si cu avionul si ca starea sau comportamentul sau nu vor afecta siguranta si confortul navelor, aeronavei sau a celorlalti pasageri ; orice

pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatorii trebuie sa prezinte certificat medical inainte de rezervare ; compania nu poate accepta o rezervare sau transportul unei femei care va fi insarcinata in cel putin 28 de sapatamani pana la sfarsitul croazierei.

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea calatori in strainatate:
  • sa fie insotiti de cel putin un adult;
  • sa prezinte autoritatilor de frontiera acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu ii insoteste), legalizat la notariat;
  • adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, sa prezinte autoritatilor de frontiera cazierul judiciar.

Conditii de anulare si modificare a croazierelor:

Pentru anulari efectuate cu pana la 31 de zile inainte de imbarcare se va percepe o taxa de administrare de 50 EURO pe persoana.

Pentru anulari efectuate in intervalul 30 zile – 16 de zile pana la imbarcare se va percepe o penalizare de 33% din costul total al rezervarii (cu exceptie a taxelor).

Pentru anularile efectuate in intervalul 16 zile – 8 zile pana la imbarcare se va percepe o penalizare de 67% din din costul total al rezervarii (cu exceptie a taxelor).

Pentru anulari efectuate cu 7 zile inainte de imbarcare se va percepe o penalizare de 100% din din costul total al rezervarii (cu exceptie a taxelor).

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!