Complex Vacanze Veronza*** – Val di Fiemme

In Nord-Estul regiunii Trentino, unde incep muntii Dolomiti, se gaseste renumita regiune turistica Val di Fiemme – Obereggen. Este delimitat de catre lantul muntos Lagorai, grupul Latemar si de catre Pale di San Martino. Se intinde pe o lungime de aprox. de 35 km si strabate 11 localitati. Are in componenta 5 centre de schi independente, dar care comunica prin serviciul Skibus gratuit pentru posesorii de abonament de schi: Alpe Cermis-Cavalese, Passo Lavaze-Oclini, Ski Center Latemar, Bellamonte-Alpe di Lusia si Passo Rolle.
Pentru iubitorii schiului de fond regiunea ofera 150 km astfel de piste in 2 centre : Lago di Tesero (cu piste iluminate) si la Lavaze (1800 m altitudine). Regiunea a gazduit deja de 2 ori Campionatul Mondial de schi fond.

 

Descriere hotel

Hotelul este situat la 2 km de centrul regiunii Cavalese, la 20 km de autostrada si la 3.5 km de partiile Cermis-Val di Fiemme-Obereggen. La 50 m este o statie de skibus gratuita.

Camere hotel

Apartamentele sunt dispuse in doua cladiri interconectate printr-un pasaj subteran, ambele cu lift. Ca si dotari acestea au: balcon (mai putin mansarda), telefon, televizor cu satelit, parcare. Sunt disponibile urmatoarele tipuri: Mansarda: 2-4 persoane: camera de zi cu chicineta si canpea extensibila, zona de dormit cu 2 paturi single separate de camera de zi printr-o perdea de culoare inchisa, baie cu dus. Apartament 4 persoane: camera de zi cu chicineta si canapea extensibila, zona de dormit cu paturi suprapuse separate de camera de zi printr-o usa din lemn gilsanta, baie cu dus, balcon. Apartament 5-6 persoane: camera de zi cu chicineta, canapea extensibila, dormitor cu pat dublu, dormitor cu paturi suprapuse si un pat single, baie cu dus, balcon.(In unele cazuri dispunerea paturilor in apartamente poate fi diferita de descrierea de mai sus)

Facilitati hotel

Printre facilitati se numara: piscina cu vedere panoramica a muntilor Dolomiti, solar, sala de jocuri, loc de joaca pentu copii, receptie, parcare, servicii pentru familii cu copii, resortul avand un parteneriat cu Giocovacanza, firma specializata ce ofera programe variate (teatru, intreceri, club pentru copii cu varste intre 3-10 ani). De asemenea, gratuit, se pot utiliza salile de sport ale centrului wellness Aquavitalis. Se va percepe o taxa pentru utilizarea saunei, baii turcesti (10 euro/intrarea, 40 euro 5 tichete), a masinii de spalat si a uscatorului de rufe (3.5 euro/jetonul).

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!