Complex Monterai*** – Poiana Brasov, Romania

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Cazarea este asigurata in buna parte in hoteluri de lux, pensiuni, in vile sau cabane. Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta, si ionizarea intensa, sunt factorii naturali care recomanda statiunea pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

 

Localizare Complex Monterai*** – Poiana Brasov, Romania

Complexul este situat in Poiana Mica, la 2 km de centrul statiunii Poiana Brasov. Partia de schi Bradu este la 2 km si se pot organiza excursii conduse de un ghid montan autorizat. Orasul medieval Brasov este la 12 km.

 

Conditii Complex Monterai

Complexul Monterai asigura Wi-Fi gratuit si ofera tenis de masa, facilitati de gratar si inchiriere de biciclete. Restaurantul Complexului Monterai serveste specialitati romanesti si preparate internationale. Micul dejun este disponibil intre orele 08:30 si 11:00.

 

Dotari camere

Toate camerele sunt prevazute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata. Unele camere au balcon si cada cu hidromasaj.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!