City Break Venetia – Hotel San Clemente Palace Kempinski Venice*****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 330 EURO

Pentru majoritatea oamenilor, Venetia este sinonima cu romantismul. Desigur ca exista si detractori, cei care nu au reusit sa suprapuna imaginea virtuala a orasului cu cea reala, dar majoritatea oamenilor adora acest oras, imaginandu-l ca un simbol al iubirii, inspirati de povestile de dragoste adapostite de zidurile scorojite ale cladirilor. Insa nimeni nu poate tagadui ca este ceva cu acest loc, ceva care continua sa fascineze generatii de turisti, ademeniti de faima si de istoria orasului care pluteste pe apa.

 

Localizare Hotel San Clemente Palace Kempinski Venice*****

Hotel San Clemente Palace Kempinski Venice are o locatie exclusivista, pe propria insula.

 

Conditii Hotel San Clemente Palace Kempinski Venice

San Clemente Palace Kempinski Venice ofera 2 baruri, 3 restaurante gourmet si camere decorate elegant. Oaspetii au la dispozitie o piscina si o terasa cu vedere la laguna. La San Clemente Palace, oaspetii se pot relaxa langa piscina situata in parcul proprietatii si inconjurata de foisoare, mese si scaune. Complexul are un teren de tenis si o zona de fitness.

 

Dotari camere

Camerele sunt spatioase si au mobilier elegant. Toate au TV LCD cu ecran plat si baie privata cu marmura italiana. Unele camere au podea din terrazzo, o parte dintre ele au vedere la laguna, iar altele au zona de relaxare.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!