City Break Venetia – Hotel Montecarlo***

  • Destinatie:
  • Pret: De la 220 EURO

Pentru majoritatea oamenilor, Venetia este sinonima cu romantismul. Desigur ca exista si detractori, cei care nu au reusit sa suprapuna imaginea virtuala a orasului cu cea reala, dar majoritatea oamenilor adora acest oras, imaginandu-l ca un simbol al iubirii, inspirati de povestile de dragoste adapostite de zidurile scorojite ale cladirilor. Insa nimeni nu poate tagadui ca este ceva cu acest loc, ceva care continua sa fascineze generatii de turisti, ademeniti de faima si de istoria orasului care pluteste pe apa.

 

Localizare Hotel Montecarlo***

Hotelul este amenajat intr-o cladire din secolul al XVII-lea, la doar 50 de metri de Piata San Marco. Celebra Punte a Suspinelor se afla la 400 de metri, iar Podul Rialto este la mai putin de 10 minute de mers pe jos.

 

Conditii Hotel Montecarlo

Restaurantul Antico Pignolo serveste o varietate de preparate din bucataria italiana clasica. Crama de vinuri ofera peste 900 de vinuri diferite, o selectie pentru care a fost distinsa cu premiul Best of Award of Excellence. Oaspetii se pot relaxa in sala de lectura si in lounge-ul cu televizor de la Montecarlo si pot savura cocktailuri la bar. Fumatul este interzis in intregul hotel. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

 

Dotari camere

Hotelul Montecarlo ofera camere in stil venetian, dotate cu aer conditionat si TV prin satelit.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!