City Break Venetia – Hotel Albergo Cavalletto & Doge Orseolo****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 280 EURO

Pentru majoritatea oamenilor, Venetia este sinonima cu romantismul. Desigur ca exista si detractori, cei care nu au reusit sa suprapuna imaginea virtuala a orasului cu cea reala, dar majoritatea oamenilor adora acest oras, imaginandu-l ca un simbol al iubirii, inspirati de povestile de dragoste adapostite de zidurile scorojite ale cladirilor. Insa nimeni nu poate tagadui ca este ceva cu acest loc, ceva care continua sa fascineze generatii de turisti, ademeniti de faima si de istoria orasului care pluteste pe apa.

 

Localizare Hotel Albergo Cavalletto & Doge Orseolo****

Albergo Cavalletto & Doge Orseolo este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Venetia, fiind deschis in anul 1308. Este situat chiar in spatele pietei San Marco, oferind camere elegante, precum si un debarcader privat. Albergo Cavalletto & Doge Orseolo se afla la 100 m de Muzeul Correr si la 70 m de turnul clopotnitei bazilicii San Marco. Cea mai apropiată statie de vaporetto (autobuz pe apa) este San Marco-Vallaresso, situata la 2 minute de mers pe jos de hotel.

 

Conditii Hotel Albergo Cavalletto & Doge Orseolo

Barul si sala de mic dejun au vedere la canal. Daca optati pentru o rezervare cu mic dejun, bufetul variat include fructe proaspete, croissante, cafea si ceai. Restaurantul elegant al Hotelului Cavalletto, recomandat de multe ghiduri turistice, ofera preparate tipice venetiene. Acesta este situat la 100 m de proprietate.

 

Dotari camere

Toate camerele de la Albergo Cavalletto sunt mobilate in stil clasic venetian si au TV prin satelit si minibar. Unele dintre ele ofera o fermecatoare vedere la bazinul Orseolo si gondolele care il traverseaza.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!