City Break Paris – Hotel Park & Suites Prestige Grande Bibliotheque****

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 280 EURO

Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune, fara pic de exagerare, ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

 

Oferta City Break in Paris la Hotel Park280Suites Prestige Grande Bibliotheque. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Situata aproape de Biblioteca François Mitterrand, in arondismentul 13 din Paris, această resedinta are suite de lux, cu balcon, birou si TV prin satelit. Se ofera Wi-Fi gratuit in zonele publice.

De asemenea, suitele de la Park & ​​Suites Paris Grande Bibliotheque au chicineta cu aparat Nespresso, cuptor cu microunde si frigider.

Micul dejun a fost realizat de bucatarii-sefi de la Pourcel Brothers si include gemuri Lucien Georgelin, fructe proaspete, produse de patiserie si mancaruri calde. La masa se ofera suc proaspat din fructe organice si ceaiuri Løv Organic. Bauturi pot fi savurate la Le Comptoir, barul de la Park & ​​Suites Paris Grande Bibliotheque. Oaspeții pot sa se relaxeze in lounge sau pe terasa primavara si vara.

Principalele puncte de atractie din Paris sunt usor accesibile pe jos sau cu metroul 14 si legaturile de la gara RER C, iar statia de tramvai Avenue de France este la 200 de metri de proprietate. Grande Bibliotheque se afla intr-o cladire moderna, proiectata de arhitectul Macary.

13. Place d’Italie – Gare d’Austerlitz a primit un scor mare de la clienti pentru: arta moderna, parcuri, transport public convenabil

 

Cazare 2 nopti cu mic dejun si avion din Cluj-Napoca.

 

Orar de zbor:

Cluj-Napoca (‏CLJ) →Paris Beauvais (‏BVA)06:10 – 08:00

Paris Beauvais (‏BVA) →Cluj-Napoca (‏CLJ)08:30 – 12:00

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>>CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!