City Break Roma – Hotel Relais Terme Di Tito

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 275

Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea “orasul celor 7 coline”(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline, Caelian si Aventine. Este capitala Italiei si are o populatie de 2.550.000 milioane de locuitori. Muzeele si expozitiile acestui oras sunt considerate o comoara a lumii. In centrul romei este situat Vaticanul centru crestin al tuturor catolicilor din lume locul unde Papa rezideaza. In mijlocul Vaticanului se afla cea mai frumoasa biserica din lume (Basilica di San Pietro).

 

Situat la doar 100 de metri de Colosseum, Relais Terme di Tito ofera camere de design cu vedere la obiectivele turistice ale Romei si Wi-Fi gratuit in toate zonele. Statia de metrou Colosseo ofera legaturi directe spre gara Termini din Roma.

Camerele elegante sunt situate la ultimele 2 etaje ale unei cladiri istorice, iar unele au o terasa privata cu vedere la oras. Fiecare ofera aer condiționat, un TV LCD cu canale prin satelit si un minibar.

Un mic dejun continental este servit zilnic in sala de mese.

Strada Via del Corso, cu magazinele sale de moda, se afla la 20 de minute de mers pe jos de hotel, iar Fontana di Trevi este la mai puțin de 2 km.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!