City Break Roma – Hotel Parker***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 190 EURO

Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea “orasul celor 7 coline”(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline, Caelian si Aventine. Este capitala Italiei si are o populatie de 2.550.000 milioane de locuitori. Muzeele si expozitiile acestui oras sunt considerate o comoara a lumii. In centrul romei este situat Vaticanul centru crestin al tuturor catolicilor din lume locul unde Papa rezideaza. In mijlocul Vaticanului se afla cea mai frumoasa biserica din lume (Basilica di San Pietro).

 

Oferta City Break in Roma la Hotel Parker. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotelul Parker se afla la 1 km de Gara Roma Termini. Camerele au aer conditionat, minibar si bai private. Micul dejun se serveste in stil bufet.

Renumitele monumente istorice ale Romei, precum Colosseum si Forumul Roman, se gasesc la numai 15 minute pe jos de Hotelul Parker.

Parker se afla aproape de Porta Maggiore, veche poarta a orasului, care se gaseste la 200 de metri. De la Gara Termini se pot lua autobuze si ambele linii de metrou pentru orice zona a orasului.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!