City Break Roma – Hotel Madison***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 190 EURO

Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea “orasul celor 7 coline”(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline, Caelian si Aventine. Este capitala Italiei si are o populatie de 2.550.000 milioane de locuitori. Muzeele si expozitiile acestui oras sunt considerate o comoara a lumii. In centrul romei este situat Vaticanul centru crestin al tuturor catolicilor din lume locul unde Papa rezideaza. In mijlocul Vaticanului se afla cea mai frumoasa biserica din lume (Basilica di San Pietro).

 

Oferta City Break in Roma la Hotel Madison. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotelul Madison este situat chiar vis-a-vis de Gara Roma Termini, care ofera legaturi de metrou si autobuz spre toate zonele orasului. La hotel se serveste in fiecare zi un mic dejun tip bufet generos, cu produse dulci si sarate, iar personalul este disponibil nonstop.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si minibar. Toate camerele beneficiază de baie privata.

Hotelul Madison are o locatie buna pentru vizitarea obiectivelor istorice din Roma, precum Treptele Spaniole si Fontana di Trevi, care se gasesc la aproximativ 15 minute pe jos. Trenurile si transferurile cu autobuzul spre Aeroportul Fiumicino din Roma pleaca de la Gara Termini.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!