City Break Roma – Hotel Corona***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 195 EURO

Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea “orasul celor 7 coline”(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline, Caelian si Aventine. Este capitala Italiei si are o populatie de 2.550.000 milioane de locuitori. Muzeele si expozitiile acestui oras sunt considerate o comoara a lumii. In centrul romei este situat Vaticanul centru crestin al tuturor catolicilor din lume locul unde Papa rezideaza. In mijlocul Vaticanului se afla cea mai frumoasa biserica din lume (Basilica di San Pietro).

 

Oferta City Break in Roma la Hotel Corona. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Acest simplu hotel de 3 stele este situat in centrul Romei, la cativa pasi de statia de metrou Repubblica si Gara Termini, oferind un mic dejun gratuit, tip bufet, si un personal amabil, multilingv.

Hotelul Corona are sediul intr-o cladire istorica amplasata pe o strada linistita, in imediata apropiere a Operei din Roma. De asemenea, in apropiere veti gasi o mica piata, iar principalele monumente ale orasului se afla la cativa pasi de hotel.

Acest hotel cu dotari de baza ofera in incinta un restaurant, saloane intime si o sala de mic dejun cu aer conditionat. De asemenea, in holul hotelului beneficiati de acces la Wi-Fi, la un cost suplimentar.

Hotelul Corona dispune de camere intime si curate, dotate cu baie proprie, telefon cu linie directa, seif, uscator de par si TV prin satelit.

Personalul prietenos poate aranja tururi ale orasului si va poate rezerva bilete la muzeu. De asemenea, acesta va ofera asistenta privind inchirierea de scutere, biciclete sau autoturisme.

Aerul conditionat centralizat este controlat de la receptie.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!