City Break Praga – Olsanka Congress & Sports Hotel***

  • Destinatie:
  • Pret: De la 55 EURO

Praga, capitala Cehiei , este una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt in principal atrasi de frumusetea “fizica” a orasului, arhitectura acestuia veche de peste 600 de ani, s-a pastrat intr-o stare excelenta, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul. Centrul orasului a fost desemnat de UNESCO Patrimoniul Mondial, si merita sa fie explorat indeaproape, fiind practic un imens muzeu in aer liber.

 

Localizare Olsanka Congress & Sports Hotel***

Olsanka Congress & Sports Hotel se bucura de o locatie linistita in cartierul Zizkov, la numai 9 minute de mers cu tramvaiul sau metroul de centrul vechi din Praga. Piata Wenceslas si Muzeul National se afla la mai putin de 2 km de hotel. In fata hotelului exista o statie de tramvai, care ofera conexiune directă cu centrul orasului. La doar o statie de tramvai puteti gasi o statie de metrou (linia A) si un centru comercial mare (Palace Flora). Olsanka Congress & Sports Hotel este situat sub turnul TV Zizkov, care este inconjurat de un parc mare si este reperul modern al Pragai.

 

Conditii Olsanka Congress & Sports Hotel

Hotelul ofera un centru sportiv mare cu piscina, lectii de aerobic acvatic, terenuri de badminton, tenis de masa, un centru de fitness, o sauna, masaje si un salon de coafura, toate disponibile la un cost suplimentar. Complexul include o sala de congrese mare cu o capacitate de 450 de persoane, precum si mai multe sali de sedinte mici. Hotelul ofera locuri de parcare in garaj, in functie de disponibilitate si la un cost suplimentar. De asemenea, la cerere si la un cost suplimentar sunt disponibile locuri de parcare pentru rulote. La receptie sunt disponibile bilete pentru mijloacele de transport in comun.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!