City Break Praga – Hotel Residence Select***

  • Destinatie:
  • Pret: De la 50 EURO

Praga, capitala Cehiei , este una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt in principal atrasi de frumusetea “fizica” a orasului, arhitectura acestuia veche de peste 600 de ani, s-a pastrat intr-o stare excelenta, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul. Centrul orasului a fost desemnat de UNESCO Patrimoniul Mondial, si merita sa fie explorat indeaproape, fiind practic un imens muzeu in aer liber.

 

Localizare Hotel Residence Select***

Residence Select este un hotel de nefumatori, situat intr-o locatie centrala, la 200 de metri de statia de metrou I. P. Pavlova si la 600 de metri de Piata Wenceslas. Cele mai importante obiective turistice, precum Piata Orasului Vechi, Ceasul Astronomic si Podul Carol, sunt accesibile pe jos.

 

Conditii Hotel Residence Select

Hotelul Residence Select pune la dispozitie WiFi gratuit in toate zonele sale si un colt de internet care poate fi utilizat gratuit.

 

Dotari camere

Hotelul ofera camere cu chicinetă si acces gratuit la internet. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit. Camerele cu vedere la curte sunt deosebit de linistite, iar cele cu vedere la strada sunt dotate cu aer conditionat.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!