City Break Praga – Buddha-Bar Hotel Prague*****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 200 EURO

Praga, capitala Cehiei , este una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt in principal atrasi de frumusetea “fizica” a orasului, arhitectura acestuia veche de peste 600 de ani, s-a pastrat intr-o stare excelenta, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul. Centrul orasului a fost desemnat de UNESCO Patrimoniul Mondial, si merita sa fie explorat indeaproape, fiind practic un imens muzeu in aer liber.

 

Localizare Buddha-Bar Hotel Prague*****

Hotelul de lux Buddha-Bar, primul de acest fel din lume, este situat in centrul plin de viata al orasului Praga, aproape de Piata Orasului Vechi si de eleganta strada comerciala Parizska.

 

Conditii Buddha-Bar Hotel Prague

Hotelul ofera un centru spa cu cada cu hidromasaj, sauna si servicii de masaj. Restaurantul hotelului Buddha-Bar Prague ofera experiente culinare remarcabile. Oaspetii vor gasi aici cele mai noi tendinte in materie de atmosfera, “eatertainment”, servicii extra-personalizate si camere minunate, concepute pentru a satisface cele mai inalte asteptari. Accesul la internet wireless este disponibil gratuit in intregul hotel.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!