City Break Paris – Hotel Victoires Opera****

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 350

Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune, fara pic de exagerare, ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

 

Oferta City Break in Paris la Hotel Victoires Opera. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Victoires Opera Se afla pe Rue Montorgueil, una dintre cele mai renumite si mai animate strazi din Paris. Proprietatea beneficiaza de legaturi de transport excelente, fiind situata aproape de gara RER si statia de metrou Les Halles.

Camerele de la Victoires au aer conditionat. Acestea sunt dotate cu baie privata, televizor, minibar si telefon. Sunt disponibile si camere de nefumatori.

Printre serviciile suplimentare se numara mic dejun continental zilnic, room service si un bar. Este oferit WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Chiar langa Victoires Opera exista numeroase restaurante, magazine si cafenele. Oaspetii pot ajunge in scurt timp pe jos la Luvru, la Centre Pompidou si la Catedrala Notre-Dame. Trenul RER de pe linia A, care oprește in gara Chatelet Les Halles, ofera acces direct la cartierul de afaceri La Defense.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>>CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!