City Break Paris – Grand Hotel Dechampaigne***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 300 EURO

Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune, fara pic de exagerare, ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

 

Grand Hotel Dechampaigne se afla la doar 5 minute de mers pe jos de Le Louvre si Notre Dame, in centrul orasului Paris. Hotelul ofera camere cu decor si mobilier din perioada lui Ludovic al XIII-lea.

Fiecare camera de la Dechampaigne are Wi-Fi gratuit, baie privata cu cada si TV prin satelit. Micul dejun este servit in camera in fiecare dimineata.

Oaspetii Hotelului Grand pot sa savureze o bautura la bar, dotat cu mobilier original din secolul al XVI-lea. De asemenea, hotelul are magazin de suveniruri si receptie deschisa nonstop.

Hotelul Dechampaigne Grand se afla intre strada Rivoli si Fluviul Sena, la mai putin de 100 de metri de statia de metrou Chatelet, care ofera acces direct la Aeroportul Orly si Aeroportul Charle de Gaulle.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>>CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!