City Break Paris – Austin’s Arts Et Metiers Hotel***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 300 EURO

Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune, fara pic de exagerare, ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

 

Oferta City Break in Paris la Austin’s Arts Et Metiers Hotel. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Acest Hotel Austin’s este situat in cartierul Le Marais din centrul Parisului, la 600 de metri de Centrul Pompidou. Ofera camere izolate fonic, cu aer conditionat, TV LCD prin satelit si Wi-Fi gratuit.

Hotelul Austin’s Arts Et Metiers are receptie deschisa nonstop, care ofera computere cu internet gratuit pentru toti oaspetii.

Hotelul serveste un mic dejun continental pe care oaspetii il pot savura in confortul camerei. De asemenea, in camere este disponibil un set de curtoazie cu ceai, cafea si lapte.

Hotelul Austin’s Arts Et Metiers este situat langa statia de metrou Arts et Metiers. De aici, oaspetii pot ajunge in 10 minute la Hotel de Ville si la statia de metrou Opera.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>>CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!