City Break Milano – Hotel Sant Ambroeus***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 190 EURO

Milano este cel de-al doilea oras ca marime din Italia si este situat in Lombardia in nordul tarii. Cu o suprafata de 182 km patrati Milano are 1.300 milioane de locuitori. Pe linga Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume. Orasul este LEGISLATORUL modei europene aici gasindu-se toate buticurile celor mai renumiti creatori de moda ,parfumuri si incaltaminte din lume. Cele mai multe magazine de marca le puteti gasi pe strada Via Montenapoleone.

 

Oferta City Break in Milano la Hotel Sant Ambroeus. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotelul Sant Ambroeus se afla la 10 minute de mers pe jos de Biserica Santa Maria delle Grazie, unde este fresca Cina cea de Taina pictată de Leonardo Da Vinci. Statia de metrou Sant’Agostino este la cativa pasi si ofera legaturi cu toate zonele orasului Milano.

Camerele includ TV prin satelit, baie privata si aer conditionat, precum si minibar. Micul dejun este servit in stil bufet.

Personalul hotelului Sant’Ambroeus este amabil si va sta la dispozitie in orice moment cu informatii turistice si asistenta. Zona plina de viata Navigli este la mica distanta de mers pe jos de proprietate.

 

Cazare 2 nopti si avion din Cluj-Napoca.

 

Orar de zbor:

14:15  Cluj-Napoca – 15:15 Milano Bergamo

21:30 Milano Bergamo – 00:25 Cluj-Napoca

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!