City Break Milano – Hotel Brianza***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 150 EURO

Milano este cel de-al doilea oras ca marime din Italia si este situat in Lombardia in nordul tarii. Cu o suprafata de 182 km patrati Milano are 1.300 milioane de locuitori. Pe linga Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume. Orasul este LEGISLATORUL modei europene aici gasindu-se toate buticurile celor mai renumiti creatori de moda ,parfumuri si incaltaminte din lume. Cele mai multe magazine de marca le puteti gasi pe strada Via Montenapoleone.

 

Hotelul Brianza se afla la 100 de metri de statia de metrou Repubblica si la doar 3 statii de metrou de Domul din Milano. Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV LED de 22 inch cu canale prin satelit si baie privata.

Hotelul Brianza serveste un mic dejun tip bufet intre orele 07:00 si 09:30. Personalul este disponibil nonstop si exista acces la internet prin cablu si Wi-Fi, la un cost suplimentar. Este disponibil si un punct de acces la internet cu imprimanta.

Gara Centrala din Milano este la 1 km de hotelul Brianza, iar la doar cativa pasi puteti vizita Gradinile Publice Indro Montanelli si Galeria de Arta Moderna.

 

Cazare 2 nopti si avion din Cluj-Napoca.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!