City Break Londra – Hotel Nayland***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Nayland. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotelul Nayland, situat la doar 10 minute de mers pe jos de Hyde Park, chiar in centrul Londrei, ofera un bar si camere cu baie privata. Gara si statia de metrou Paddington se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Unitatile de cazare sunt evaluate la 3 stele, iar fiecare camera are TV prin satelit, seif si radio. Hotelul are un numar limitat de locuri de parcare gratuite (este necesara rezervare).

Oaspetii pot ajunge cu usurinta la Paddington pentru a utiliza serviciul feroviar expres Heathrow Express. Acesta face legatura cu Aeroportul Heathrow, calatoria durand doar 20 de minute.

Hotelul se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos de zona londoneza West End si de o serie de teatre si magazine. Centrul comercial Whiteleys se gaseste la o plimbare de 20 de minute.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!