City Break Londra – Hotel London Elizabeth***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel London Elizabeth. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Acest hotel primitor in stil victorian este situat in West End, la 1 minut de mers pe jos de statia de metrou Lancaster Gate si ofera vedere la Hyde Park. Hotelul are acces Wi-Fi gratuit, o terasa in gradina, un restaurant si un bar cu semineu.

Hotelul London Elizabeth are decor traditional englezesc, iar personalul este atent si amabil. Rose Garden, restaurantul hotelului, serveşte un meniu variat, preparat din ingrediente proaspete si de calitate.

Csnd vremea este frumoasa, pe terasa se servesc micul dejun, ceaiul de dupa-amiaza si cina. Hotelul ofera parcare privata.

La Paddington se poate ajunge in 10 minute pe jos, iar drumul cu autobuzul de la Hotelul London Elizabeth la magazinele de pe Oxford Street dureaza 5 minute.

De asemenea, hotelul este la cativa pasi de Gara Paddington, care ofera legaturi directe spre Aeroportul Heathrow.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!