City Break Londra – Hotel Kingsway Park***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Kingsway Park. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Situat la doar 3 minute de mers pe jos de gara Paddington, acest hotel ofera camere cu baie privata si mic dejun englezesc complet. Este disponibila o parcare, iar Hyde Park este la doar 5 minute de mers pe jos.

Renovate in anul 2014, fiecare camera este luminoasa si include acces gratuit la internet Wi-Fi si TV cu canale Sky. Oaspetii au la dispozitie facilitati de ceai/cafea, uscator de par si facilitati de calcat.

La Marble Arch si Oxford Street se poate ajunge in 15 minute de mers pe jos, iar Oxford Circus este la 10 minute de mers cu autobuzul. Bond Street este la 25 de minute de mers pe jos.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!