City Break Londra – Hotel Hyde Park Suites***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Hyde Park Suites. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Oferind un decor elegant, bucatarie moderna si acces Wi-Fi gratuit, aceste suite se afla la 5 minute de mers pe jos de Hyde Park. Statia de metrou Bayswater este la doar 500 de metri.

Suitele de la Hyde Park au pardoseala neacoperită din lemn, iar fiecare are o baie privata cu articole de toaleta gratuite. Zonele de living in plan deschis au un TV cu ecran plat si o canapea.

Fiecare suita este compacta si are o bucatarie complet utilata, dotata cu un frigider si un cuptor cu microunde. Sunt disponibile facilitati de calcat si de spalatorie, precum si o zona de luat masa confortabil.

Aflandu-se la doar 300 de metri de Bayswater Road, Notting Hill este la doar 10 minute de mers pe jos. Gara si statia de metrou Paddington se afla la 15 minute de mers pe jos.

Va rugam sa retineti ca formalitatile de check-in se efectueaza la adresa Inverness Terrace nr. 55, W2 3JN.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!