City Break Londra – Hotel Grange Fitzrovia****

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Grange Fitzrovia. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Amplasata in inima cartierului londonez West End, aceasta cladire georgiana impresionanta a fost transformata intr-un hotel de 4 stele. La mica distanta de mers pe jos se gasesc 2 statii de metrou.

Hotelul Grange Fitzrovia este situat la mica distanta de mers pe jos de Oxford Street si Oxford Circus. Regent’s Park se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

Fiecare camera a Hotelului Grange Fitzrovia este spatioasa si aerisita si are un televizor LCD digital. Oaspetii pot beneficia de facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, precum si de room service, disponibil 24 de ore pe zi.

Restaurantul elegant ofera un meniu superb, iar lounge barul Omega serveste ceaiul de dupa-amiaza si cocktailuri.

Westminster este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de cumparaturi, teatru si monumente.

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!