City Break Londra – Hotel Central Park***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Central Park. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotelul Central Park se afla la mai putin de 100 de metri de Hyde Park si la doar 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Queensway. Receptia are program non-stop, iar magazinele, barurile si restaurantele din Kensington se afla la 15 minute de mers pe jos de Hotelul Central Park.

Magazinele de pe Oxford Street se afla la 5 minute de mers cu metroul de statia Queensway, iar Palatul Buckingham si gradinile acestuia sunt la doar 20 de minute de mers cu metroul. Gara Paddington, care ofera acces la Heathrow Express, este la 15 minute de mers pe jos.

Toate camerele simple ofera TV prin satelit, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea si un uscator de par. De asemenea, toate camerele acestei unitati de cazare au o baie privata cu o selectie de articole de toaleta.

In zona de lounge spatioasa sunt disponibile gustari usoare si diverse bauturi. Exista si un cocktail bar modern, iar in fiecare zi se serveste un mic dejun complet.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!