City Break Londra – Hotel Brompton***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Brompton. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Situat la 1 minut de mers pe jos de statia de metrou South Kensington, Hotelul Brompton ofera camere bine dotate in acest cartier popular din Londra. Hotelul ofera un bar, mic dejun continental si acces gratuit la internet WiFi si se afla la mai putin de 3,2 km de Earl’s Court si de Gara Victoria.

Toate camerele au TV cu ecran plat, birou, dulap, telefon si facilitati pentru prepararea de ceai şi cafea. Acestea au baie privata cu dus sau cada si uscator de par.

La aproximativ 1 minut de mers pe jos de hotel se gasesc restaurante, cafenele, magazine, o banca si un oficiu postal. Muzeul Victoria si Albert este la aproximativ 3 minute de mers pe jos, iar magazinul Harrods si Hyde Park se afla la doar 10 minute.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!