City Break Londra – Hotel Alexandra***

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si al noualea oras ca marime din lume. Este situat pe raul Tamisa, in sud-estul Angliei. Londra este unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

 

Oferta City Break in Londra la Hotel Alexandra. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotel Alexandra se afla la doar 500 de metri de Hyde Park cu vegetatie din centrul orasului Londra si are receptie deschisa nonstop. Aceasta casa in stil victorian este la doar 5 minute de mers pe jos de Gara Paddington. Hotelul Alexandra se afla la 15 minute de mers pe jos de strada comerciala animata Oxford Street.

Camerele au decor in stil traditional, TV, telefon si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Fiecare camera are baie privata cu uscator de par.

Dimineata, Hotel Alexandra serveste micul dejun continental usor in sala de mese luminoasa si aerisita. Micul dejun include o selectie de bauturi calde si reci, branzeturi si paine prajita. Multe cafenele si restaurante sunt la cel mult 5 minute de mers pe jos și ofera mese de pranz si cina.

Hotelul Alexandra se afla in centrul zonei elegante Paddington, la 1,6 km de popularul Muzeu Madame Tussauds. Statia de metrou Paddington este la doar 5 minute de mers pe jos si ofera legaturi catre Regent’s Park, cu ZSL London Zoo, in 10 minute. Statia de metrou Lancaster Gate se afla la cel mult 5 minute de mers pe jos.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!