City Break Lisabona – VIP Grand Lisboa Hotel & Spa*****

Lisabona este Capitala Portugaliei, insumeaza 550.000 locuitori si aproximativ 3 milioane in aria metropolitana. Este amplasata pe costa de vest a tarii, cu iesire la Oceanul Atlantic. Este un oras cu o intensa viata culturala, fiind considerata unul din marile centre culturale europene, cu o serie de muzee interesante care va pot face vacanta incantatoare. Plin de viata atat in timpul zilei, beneficiind de linistea din cafenele, orasul explodeaza in timpul noptii in cartierele Alfamo si Bairro Alto, principalele locuri de distractie pline de baruri, cluburi si localuri cu muzica ritmata, africana si braziliana.

 

Localizare VIP Grand Lisboa Hotel & Spa*****

Situat intre centrul istoric al Lisabonei si noul cartier financiar al orasului, VIP Grand este un modern hotel de design de 5 stele. VIP Grand Lisboa Hotel & Spa este situat in cartierul Campo Pequeno. La doar 5 minute sunt disponibile legaturi de transport public spre restul orasului.

 

Conditii VIP Grand Lisboa Hotel & Spa

Hotelul ofera camere moderne, un centru spa luxos si o piscină in aer liber. VIP Grand Lisboa Hotel & Spa are un restaurant care serveste o gama larga de mancaruri internationale, precum si multe specialitati portugheze. Barul la moda al hotelului este ideal pentru a savura cocktailuri si bauturi racoritoare. Printre facilitatile de recreere de la Hotelul Grand se numara o sauna si un centru de fitness. Centrul spa ofera o serie de tratamente si masaje si este accesibil pe baza de programare prealabila. Centrul spa este inchis in zilele de duminică si de sarbatorile legale.

 

Conditii camere

Acest hotel luxos are camere de inspiraţie Zen, toate amenajate si mobilate intr-un stil modern. Camerele au baie eleganta cu dus cu efect de ploaie.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!