City Break Budapesta – The Aquincum Hotel Budapest*****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 90 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit “Parisul de Est”, “Mireasa Dunarii” sau “Perla Dunarii” si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare The Aquincum Hotel Budapest*****

Remarcabilul Hotel Aquincum Budapest – unde inovatia intalneste traditia – se afla intr-o zona excelenta pe malul Dunarii, in zona Buda a orasului, orientat spre Insula Margareta. The Aquincum Hotel Budapest ofera acces usor la centrul orasului. Hotelul este inconjurat de strazi medievale, baruri de vin si restaurante, precum si de propriul parc cu verdeata.

 

Conditii The Aquincum Hotel Budapest

The Aquincum Hotel Budapest ofera un restaurant rafinat, care serveste mancaruri maghiare si internationale. Este disponibil si un bar. Oaspetii se pot relaxa la Aronia Wellness Centre & Spa, unde au la dispozitie piscine termale si o selectie de tratamente unicat. Centrul spa ofera facilitati precum piscina interioara, 2 piscine termale, o cada cu hidromasaj, saune si baie de aburi. De asemenea, oaspetii pot face miscare la centrul de fitness. La cerere, hotelul asigura gratuit transfer dus-intors la centrul orasului.

 

Dotari camere

Toate camerele au aer conditionat, acces gratuit la internet prin cablu si wireless, precum si baie cu halate de baie.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!