City Break Budapesta – Queen’s Court Hotel & Residence*****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 105 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit “Parisul de Est”, “Mireasa Dunarii” sau “Perla Dunarii” si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare Queen’s Court Hotel & Residence*****

Hotelul este situat ideal în inima Budapestei. Statia de metrou Blaha Lujza ter de pe linia M2 este la 650 de metri de proprietate, iar nodul de transport Deak Ferenc ter şi bazilica Sf. Stefan se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos de hotel.

 

Conditii Queen’s Court Hotel & Residence

Queen’s Court Hotel & Residence ofera o zona de spa generoasa in stil retro-clasic, cu o piscina interioara si o cada cu hidromasaj. Gradina linistita din curte este ideala pentru momente de relaxare. Conexiunea WiFi este gratuita in intregul hotel. Barul-restaurant Chess serveste preparate din bucataria internationala si vinuri excelente.

 

Dotari camere

Queen’s Court ofera suite spatioase amenajate individual, cu balcon, aer conditionat si chicineta. In plus, unele includ o camera de zi spatioasa si o zona de luat masa.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!