City Break Budapesta – Danubius Health Spa Resort Margitsziget****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 90 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit “Parisul de Est”, “Mireasa Dunarii” sau “Perla Dunarii” si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare Danubius Health Spa Resort Margitsziget****

Acest complexul modern este situat intr-un loc deosebit, pe insula linistita si plina de verdeata Margareta din centrul orasului Budapesta.

 

Conditii Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Danubius Health Spa Resort Margitsziget ofera acces gratuit la zona sa mare de spa, o piscina interioara si una in aer liber, precum si WiFi gratuit. Zona de spa include, de asemenea, un centru de fitness. Mai mult, oaspetii beneficiaza de numeroase tratamente de infrumusetare si masaje. Restaurantul cu terasa Platan are o vedere superba la parc si serveste preparate gourmet si mancaruri usoare. Cafeneaua cu terasa Kamilla, barul din hol si barul Neptun de langa piscina sunt locuri primitoare, unde oaspetii se pot relaxa.

 

Dotari camere

Toate camerele ofera aer conditionat si balcon. Au, de asemenea, birou, TV prin satelit si halate de baie.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!