City Break Budapesta – Boat Hotel Fortuna***

  • Destinatie:
  • Pret: De la 30 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit “Parisul de Est”, “Mireasa Dunarii” sau “Perla Dunarii” si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare Boat Hotel Fortuna***

Ancorat in zona Pesta a Budapestei, langa Podul Margareta si vis-a-vis de frumoasa Insula Margareta, Boat Hotel Fortuna ofera acces cu usurinta la toate atractiile si zonele de afaceri.

 

Conditii Boat Hotel Fortuna

Acest hotel-vaporas unicat de nefumatori este pe Dunare si ofera aer conditionat si vedere superba la Insula Margareta si la oras. Puteti petrece nopti linistite in cabinele confortabile si sa incercati delicatese culinare unguresti in elegantul restaurant Lord Nelson sau pe terasa de gratar si cocktailuri in timpul verii. Pe pitoreasca Insula Margareta, situata la 15 minute de mers pe jos de Boat Hotel Fortuna, va puteti bucura de facilitati sportive si de agrement impresionante, inclusiv o piscina si un parc acvatic.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!