City Break Budapesta – Bara Hotel***

  • Destinatie:
  • Pret: De la 35 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit “Parisul de Est”, “Mireasa Dunarii” sau “Perla Dunarii” si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare Bara Hotel***

Aflat in zona plina de verdeata a cartierului Buda, la poalele dealului Gellert si langa Citadela si Castelul Buda, acest hotel ofera acces facil spre centru, fiind situat la doar 50 m de o statie de autobuz.

 

Conditii Bara Hotel

Restaurantul serveste mancaruri maghiare si internationale. La cerere, proprietatea poate organiza tururi de vizitare, seri folclorice, plimbari cu barca, excursii in Curbura Dunarii (Dunakanyar) si participari la spectacole ecvestre cu cai din regiunea Puszta. La proprietate exista un garaj pentru parcare, disponibil la un cost suplimentar.

 

Dotari camere

Toate camerele Hotelului Bara au baie privata, TV prin satelit si frigider.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!