City Break Budapesta – Aquaworld Resort Budapest****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 130 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Ora╚Öul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. ├Än partea de est a Dun─ârii se afl─â cartierul Pesta, care ocup─â dou─â treimi din suprafa╚Ť─â, iar pe partea de vest se afl─â cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit ÔÇťParisul de EstÔÇŁ, ÔÇťMireasa DunariiÔÇŁ sau ÔÇťPerla DunariiÔÇŁ si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare Aquaworld Resort Budapest****

Aquaworld Resort Budapest se afla in apropierea soselei de centura M0 si ofera un serviciu de transfer gratuit spre centru.

 

Conditii Aquaworld Resort Budapest

Resortul ofera acces gratuit la conexiunea WiFi in toat─â cladirea.┬áLa un cost suplimentar hotelul permite accesul direct la Aquaworld, unul dintre cele mai mari parcuri tematice acvatice de interior din Europa, iar numeroasele restaurante de la Aquaworld Resort ofera preparate culinare gourmet.┬áCentrul separat de divertisment care comunic─â cu hotelul include un cinematograf, un TV cu plasma de mari dimensiuni, un DVD player, o sala pentru jocuri de carti, o mas─â de biliard si o sala de jocuri, precum si o sala intima unde se fumeaz─â trabucuri. Oaspetii mai tineri pot beneficia de casa special conceputa pentru ei, sub supravegherea unor adulti.┬áAquaworld Resort Budapest ofera un serviciu de transfer gratuit la si de la Pia╚Ťa Eroilor (Hosok tere). Autobuzul de transfer gratuit pleaca din fata Galeriei de Arta din Pia╚Ťa Eroilor.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!