City Break Budapest – Corinthia Hotel Budapest*****

  • Destinatie:
  • Pret: De la 150 EURO

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda. Budapesta a fost deseori numit “Parisul de Est”, “Mireasa Dunarii” sau “Perla Dunarii” si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

 

Localizare Corinthia Hotel Budapest*****

Hotelul de 5 stele Corinthia Budapest este amplasat pe Grand Boulevard. Bulevardul Andrassy, inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO, si statia de metrou Oktogon se afla la numai 300 de metri de Hotelul Corinthia Budapest.

 

Conditii Corinthia Hotel Budapest

Hotelul ofera 3 restaurante, o cafenea eleganta, acces gratuit la propriul Spa Royal si WiFi gratuit in toate camerele. La Spa-ul Royal, deschis recent, va puteti bucura de mai multe zone de relaxare, saune, bai de aburi, cazi cu hidromasaj, o sala de fitness, bai de nămol, bai cu alge marine si de o mare varietate de tratamente. Restaurantele servesc preparate maghiare, asiatice si internationale gourmet, iar la cafenea puteti savura diverse prajituri de casa. In barul din hol puteti sa ascultati muzica live de pian.

 

Dotari camere

Toate camerele Hotelului Corinthia Budapest sunt mari si dotate cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!