City Break Barcelona – MH Apartments Center****

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 259 EURO

Barcelona se afla pe o campie ce se intinde de la munti pana la mare intre raurile Besos si Llobregat. Zona municipala are o populatie putin peste 1,5 milioane de locuitori, o cifra care se dubleaza in cazul in care adaugam si zona metropolitana. Barcelona este al doilea mare oras din Spania si capitala regiunii Autonome Catalonia. Acest oras se bucura de recunoastere internationala si de o pozitionare geografica privilegiata in partea de nord-est a Peninsulei Iberice precum si de o istorie lunga. Una dintre principalele caracteristici care definesc acest oras este coexistenta a doua limbi oficiale spaniola castiliana si catalana limba proprie a regiunii Catalonia.

 

Oferta City Break in Barcelona la MH Apartments Center. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Aceste apartamente moderne si elegante sunt amplasate in cartierul Eixample din centrul Barcelonei, la 300 de metri de statia de metrou Sant Antoni. Acestea includ acces gratuit la internet Wi-Fi, o masina de spalat si un seif pentru laptop.

MH Apartments Center ofera apartamente prevazute cu aer conditionat, un balcon privat si materiale de inalta calitate. Toate apartamentele sunt izolate fonic si includ o masina de cafea Nespresso si o bucatarie complet utilata, prevazuta cu un cuptor cu microunde, un fierbator si o masina de spalat vase.

Toate apartamentele hotelului MH Center sunt amenajate modern si au un living, prevazut cu TV cu ecran plat cu receptie prin satelit si un player CD si DVD. Baia privata include un uscator de par.

Rambla si Plaza Catalunya se gasesc la o plimbare de 10 minute de apartamente.

Eixample este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de magazine de vinuri, cumparaturi de marci de lux si magazine de pantofi.

 

Cazare 2 nopti si avion din Cluj-Napoca, apartament 4 persoane.

 

Orar de zbor:

18:20 Cluj-Napoca – 20:20 Barcelona El Prat

20:55 Barcelona El Prat – 00:55 Cluj-Napoca

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!