City Break Barcelona – Hotel Alexandra****

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 300 EURO

Barcelona se afla pe o campie ce se intinde de la munti pana la mare intre raurile Besos si Llobregat. Zona municipala are o populatie putin peste 1,5 milioane de locuitori, o cifra care se dubleaza in cazul in care adaugam si zona metropolitana. Barcelona este al doilea mare oras din Spania si capitala regiunii Autonome Catalonia. Acest oras se bucura de recunoastere internationala si de o pozitionare geografica privilegiata in partea de nord-est a Peninsulei Iberice precum si de o istorie lunga. Una dintre principalele caracteristici care definesc acest oras este coexistenta a doua limbi oficiale spaniola castiliana si catalana limba proprie a regiunii Catalonia.

 

Oferta City Break in Barcelona la Hotel Alexandra. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Alexandra Barcelona A DoubleTree by Hilton se afla intre elegantul bulevard Paseo de Gracia si Rambla de Catalunya, la doar 10 minute de mers pe jos de Plaza Catalunya. Camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat si WiFi gratuit.

Restaurantul Da Luca ofera diverse preparate italiene autentice, inclusiv carpaccio din biban de mare si tiramisu. Cafe-barul modern serveste cocktail-uri, un mic dejun usor, ceai si cafea.

Camerele spatioase si elegante de la Alexandra Barcelona au minibar, uscator de par si seif gratuit. Televizoarele au peste 300 de canale internationale.

Alexandra Barcelona A DoubleTree by Hilton este la doar 10 minute de mers pe jos de impresionantele Casa Battlo si La Pedrera proiectate de Gaudi. Gara Passeig de Gracia este la 5 minute de mers pe jos si asigura legaturi directe catre Aeroportul din Barcelona.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!