City Break Barcelona – Hotel Acta Splendid***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 270 EURO

Barcelona se afla pe o campie ce se intinde de la munti pana la mare intre raurile Besos si Llobregat. Zona municipala are o populatie putin peste 1,5 milioane de locuitori, o cifra care se dubleaza in cazul in care adaugam si zona metropolitana. Barcelona este al doilea mare oras din Spania si capitala regiunii Autonome Catalonia. Acest oras se bucura de recunoastere internationala si de o pozitionare geografica privilegiata in partea de nord-est a Peninsulei Iberice precum si de o istorie lunga. Una dintre principalele caracteristici care definesc acest oras este coexistenta a doua limbi oficiale spaniola castiliana si catalana limba proprie a regiunii Catalonia.

 

Oferta City Break in Barcelona la Hotel Acta Splendid. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Acta Splendid se afla in centrul Barcelonei, la 5 minute de mers pe jos de Plaza Catalunya si Las Ramblas. Ofera o receptie deschisa nonstop si camere dotate cu TV prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi si aer conditionat.

Personalul receptiei este disponibil nonstop si poate facilita rezervarea de bilete pentru excursii cu ghid, spectacole live si alte evenimente. In hol exista si un calculator, pe care oaspetii il pot folosi gratuit.

Exista o parcare publica la 50 de metri de hotel. Puteti ajunge pe jos la Palau de la Musica Catalana, o sala de spectacole modernista, parte a patrimoniului mondial UNESCO, in 15 minute.

La cerere, este disponibil un mic dejun fara gluten.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!