City Break Amsterdam – Hotel Espresso***

  • Destinatie:
  • Durata: 2 nopti
  • Pret: De la 405 EURO

Amsterdam este un oras ce este vizitat de aproximativ 3.5 milioane de turisti in fiecare an datorita faptului ca abunda de obiective turistice si este un loc ideal pentru un weekend relaxant. Devine tot mai mult si pentru romani o destinatie favorita pentru escapade de cateva zile la sfarsitul saptamanii, mai ales printre vedetele autohtone dar si printre romanii de rand.

 

Oferta City Break in Amsterdam la Hotel Espresso. Tarife valabile in limita disponibilitatii.

Hotelul Espresso este situat la numai 5 minute de mers pe jos de parcul Vondelpark si ofera camere moderne cu Wi-Fi gratuit. Muzeele Van Gogh si Stedelijk se afla la mai puţin de 800 de metri.

Camerele de la Espresso sunt decorate in culori calde si ofera TV cu ecran plat si zona de relaxare. Baile includ dus, toaleta si articole de toaleta gratuite.

Piata Leidseplein, cunoscuta pentru numeroasele sale restaurante si cluburi, se afla la 7 minute de mers pe jos de hotel. Statia de tramvai Overtoom este situata vis-a-vis de hotel. De aici puteti ajunge cu tramvaiul la gara centrala si la centrul de conventii RAI din Amsterdam.

Luand autobuzul 197 din piata Leidseplein puteti ajunge direct la/de la Aeroportul Schiphol.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!