Chalets Jasna de Luxe**** – Jasna, Slovacia

Statiunea Jasna este situata in regiunea centrala din Tatra Joasa, la 15 km spre sud de orasul Liptovsky Mikulas. Este cea mai mare regiune de schi din Slovacia, cu un calificativ excelent de 5 stele, durata sezonului fiind de 150 – 200 zile. Datorita unui program de dezvoltare, privind instalatiile de transport pe cablu, Jasna a devenit cea mai populara statiune de schi din Tatra Joasa.

 

Localizare Chalets Jasna de Luxe**** – Jasna, Slovacia

Chalets Jasna de Luxe pune la dispozitie 18 apartamente de tip duplex, situate in statiunea de schi Jasna- Zahradky, la numai cativa metri de telescaune si 14 apartamente de tip duplex care se afla in localitatea Jasna – Otupne. In imprejurimi exista numeroase baruri apres-ski, restaurante, centre de inchiriere de schiuri si biciclete, precum si scoli de schi.

 

Conditii Chalets Jasna de Luxe

Micul dejun poate fi savurat in apartamente, iar cina este oferita fie la Hotelul Tri Studnicky, fie la Hotelul Grand Jasna. Este pus la dispozitie un serviciu de transfer gratuit catre aceste hoteluri. Oaspetii au la dispozitie si un centru de wellness amplasat in fiecare chalet, care este utilizat in comun de 2 apartamente. Fiecare zona de wellness include o sauna finlandeza, o sala de relaxare si un dus cu gheata, iar unele sunt dotate si cu o cada cu hidromasaj.

 

Dotari camere

Fiecare dintre apartamentele de la Chalets Jasna de Luxe are 2 dormitoare, camera de zi spatioasa, cu semineu si bucatarie complet utilata. Aceste apartamente de 80-150 m² au ferestre mari si terasa cu vedere la munte.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!