Catalonia Yucatan Beach Resort & Spa**** – Cancun

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 1,100 EURO

Cancun este un oras tanar. Cu doar cativa ani in urma era o plaja mica, ca dupa aceea sa se dezvolte la ceea ce este acum – paradisul vacantelor secolului 21. Cancun si intreaga Peninsula Yucatan este una dintre cele mai insorite zone ale lumii. Astazi, Cancun este un oras de coasta cu plaja lunga si ingusta, avand multe insulite legate de plaja principala prin poduri sau prin mici porturi Intotdeauna are ceva nou de oferit, pentru turistii care vin pentru distractie, excursii in Peninsula, scuba diving, inot cu delfinii dar si pentru cei care vin sa se relaxeze.

 

Acest complex all-inclusive este situat pe proprietatea privata Puerto Aventuras. Este situat langa mare, pe Riviera Maya de pe minunatul tarm mexican al Marii Caraibilor. Se ofera acces Wi-Fi gratuit.

Catalunia are plaje cu nisip alb si ape limpezi. Oaspetii pot merge pe jos pana la portul de agrement, unde pot gasi diverse restaurante si baruri. De asemenea, complexul are un teren de golf cu 9 gauri.

Plaja Yacutan ofera facilitati pentru nenumarate activitati. Puteti inota in piscina in aer liber sau practica diverse sporturi acvatice pe plaja. La sfarsitul zilei, oaspetii se pot relaxa cu un mesaj in centrul spa, iar copiii se pot distra in clubul dedicat.

 

PRETUL INCLUDE:

–       cazare 7 nopti in sistem all inclusive;

–       transferuri aeroport – HTL – aeroport in Cancun;

–       taxele de aeroport in valoare de 154 EUR/pers;

–       transport cu avionul pe ruta Madrid – Cancun – Madrid

 

PRETUL NU INCLUDE:

–       serviciul de spalatorie, telefon, alte cheltuieli individuale;

–       produse de import;

–       sporturi nautice cu motor, tenis in nocturna, cursuri de scufundari;

–       taxa Mexic: EUR 55/persoana (se plateste la iesirea din tara);

–       bacsisurile;

–       bilet avion Madrid

 

* Nota: Zborul catre Madrid nu garanteaza legatura cu zborul charter! De aceea recomandam sosirea in Madrid cu o zi inainte. In situatia in care dupa efectuarea rezervarii intervine o modificare in orarul zborului charter, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de eventualele costuri survenit in urma modificarii biletelor de legatura;

* Nota: In Mexic nu se accepta pasapoartele temporare

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!