Casa de vacanta Roko*** – Insula Pag, Croatia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 1,000 EURO

Pag este a treia ca marime dintre insulele Kvarner. Principalele asezari de pe insula sunt orasul Pag, cu un centru istoric atractiv si Novalja, o asezare moderna cu o viata de noapte vibranta, ce aminteste de Ibiza. Acum multa vreme, Pag era o insula cu o vegetatie luxurianta si o agricultura infloritoare.

 

Casa de vacanta Roko este situata la marginea satului Zubovici – Drazica, avand vedere spre Golful Zrce.

Un port mic si plaja stancoasa se gasesc la circa 50 m. Plaja cu pietris se afla la circa 400 m (mers pe jos).

Centrul orasului, magazine alimentare si un restaurant sunt la circa 500 m de Casa Roko. Novalja este la 8 km, iar orasul Pag este la 33 km.

Casa este situata pe un teren ingradit de circa 700 mp.

Unitatea ofera dus exterior si gratar, terasa partial acoperita (cu vita de vie) de circa 40 mp, cu mobila de gradina, 2 sezlonguri si vedere la mare, parcare pe drum, langa casa de vacanta.

Facilitati cazare: 6 camere, etajul 1, circa 150 mp. Intrarea se face de pe scara exterioara si terasa, hol, bucatarie utilata (aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vasele, filtru de cafea, fierbator de apa, toaster), loc de servit masa, 2 dormitoare, fiecare cu pat matrimonial, pat simplu si iesire pe terasa, dormitor cu pat matrimonial si pat simplu, 2 dormitoare, fiecare cu pat dublu, pat simplu si iesire pe terasa, 2 x dus cu WC, baie cu WC.

Taxe suplimentare: Taxa de statiune. Garniturile de pat sunt disponibile, se schimba saptamanal. Prosoape nu sunt disponibile. Garantia: 200 euro – se achita la cazare si se restituie la plecare daca nu a fost nimic stricat in casa. Animalele de casa nu sunt permise.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!