Carnavalul de la Venetia 2015

 • Destinatie:
 • Durata: 3 nopti
 • Pret: De la 145 EURO

Carnavalul de la Venetia 2015 va avea loc in perioada 31 ianuarie – 17 februarie. Datand inca din 1296, cel mai vechi si, totodata, cel mai important festival venetian se bucura de un succes rasunator, atragand anual zeci de mii de vizitatori din toata lumea. Carnavalul de la Venetia celebreaza renasterea, trecerea de la iarna mohorata si rece la primavara plina de viata, de culoare si de bucurie. Spectacolul de pe stradutele inguste, din pietele maiestuoase si de pe canalele romantice ale Venetiei, reuneste sub aceeasi umbrela traditia si istoria, distractia si buna-dispozitie. Privita din spatele unei masti, viata este o continua sarbatoare, magica si plina de muzica si culoare. Carnavalul de la Venetia 2015 se anunta a fi un eveniment spectaculos, ce nu trebuie ratat. Programul carnavalului este unul foarte ofertant pentru participantii de toate varstele: de la concursuri distractive pentru copii, pana la concerte de muzica clasica, parade si spectacole de teatru. Noi ti-am pregatit o oferta care include transport cu autocarul, cazare si mic-dejun, si un ghid insotitor care iti va dezvalui toate secretele venetiene. In plus, vei avea ocazia sa vizitezi obiectivele turistice din alte doua orase superbe si incarcate de istorie ale Italiei, Padova si Verona, iar la intoarcere, doua castele impresionante: Miramare din Trieste si Buda din Budapesta.

 
Ziua 1
Joi 12.02.2015:  Plecare

Pornire spre Carnavalul de la Venetia 2015 din Satu Mare, la orele 19:00, cu innoptare pe autocar.

Ziua 2
Vineri 13.02.2015: Padova & Verona

Sosire la Padova in jurul orelor 11:00. Vizitarea obiectivelor turistice: Basilica Santa Giustina di Padova, Prato della Valle, Basilica Pontificia di Sant’Antonio. In jurul amiezii vom porni spre Verona unde vom vizita principalele obiective turistice: Arenele Romane, Palatul Scaligeri, Piata dei Signori, Balconul Julietei. Timp liber in Verona. in jurul orelor 17:00 vom porni spre Lido di Jesolo pentru cazare.

Ziua 3
Sambata 14.02.2015: Venetia

Dupa micul dejun ne indreptam spre Punta Sabbioni pentru a ne deplasa cu vaporasul spre Venetia. Vizitarea obiectivelor turistice: Piata si Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Muzeul Correr, Turnul cu Ceas, Podul Rialto, Puntea Suspinelor. Timp liber pentru a ne bucura de festivitatile si frumusetile Venetiei dar si pentru a admira parada mastilor si a costumelor. Intoarcere in Lido di Jesolo pentru cazare.

Ziua 4
Duminica 15.02.2015: Trieste & Budapesta

Dupa micul dejun ne indreptam spre Trieste unde vom vizita castelul Miramare. Pornire spre Romania cu o ultima oprire la Budapesta unde vom vizita castelul Buda. Sosire in tara in cursul noptii.

Tariful include:

 • transport cu autocar 3* si taxe parcari
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
 • ghid insotitor din partea agentiei

Tariful nu include:

 • asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)
 • taxele de intrare la obiectivele turistice
 • taxa vaporetto spre Venetia
 • taxa acces port Punta Sabbioni

Imbarcari din Satu Mare si Oradea

Transfer din orasele:

 • Baia Mare
 • Zalau
 • Cluj-Napoca

*Grup minim 16 persoane!

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!