Cabana Trei Brazi*** – Predeal

Predeal este orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine – intre 1030 si 1110 m. Este situat in judetul Brasov, asezat pe Valea Prahovei, langa trecatoarea cu acelasi nume dintre Muntenia si Transilvania. Localitatea are ca delimitari raurile Prahova si Timis, si masivele Postavarul, Piatra Mare si Bucegi.
Partiile sunt dintre cele mai moderne din Romania, cu instalatii de cablu rapide. Instalatiile de zapada artificiala asigura mentinerea stratului de zapada perfect pentru schi.
Gradele de dificultate ale partiilor satisfac atat schiori profesionisti cat si pe cei incepatori.

 

Cabana Trei Brazi este asezata intr-un peisaj deosebit de atragator, o poiana inconjurata de Paraul Mic, afluent al Ghimbavului si Paraul Vladut. De aici se zaresc vaile nordice ale Muntilor Bucegi, despartite de culmile Tiganesti si Velicanu, apoi Bucsoiul cu muchiile sale colturoase, greu accesibile. In partea de nord, privelistea este la fel de superba, zarindu-se cu usurinta Muchiile Cheii din Masivul Postavarul si varfurile ascutite ale Pietrei Craiului.

Dotari generale:

restaurant -cu specific romanesc, 120 locuri, terasa cu capacitate 120 locuri, crama 20 locuri, internet, animalele de companie acceptate

Dotari camere:

TV, seif, baie cu dus, balcon, internet

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!