Apartman Panorama 805**** – Štrbské Pleso, Slovacia

Strbske Pleso este situata in Tatra Inalta, cel mai inalt masiv din Carpati, la baza muntelui, langa lacul cu aceeasi denumire. Statiunea este una dintre cele mai populare dintre toate statiunile de schi si snowboard din Slovacia. Sezonul de schi tine 120 de zile, cu un strat de zapada medie de 90 cm in februarie. Reteaua de partii de 5 km, in totalitate dotata cu tunuri de zapada si instalatie nocturna, este deservita de 2 telescaune moderne.

 

Localizare Apartman Panorama 805**** – Štrbské Pleso, Slovacia

Apartman Panorama 805 face parte din Hotel Panorama Resort, are vedere panoramică la parcurile naționale Tatra Mare și Tatra Mică. La hotel oprește un autobuz de transfer pentru schi, care oferă legături bune spre zona de schi Park Snow Strbske Pleso, situată la 900 de metri. Lacul Strbske Pleso se află la doar 100 de metri de Apartman Panorama 805. Gara din Strbske Pleso și o stație de autobuz sunt situate la 2 minute de mers pe jos de proprietate. Aeroportul din Poprad se găsește la 20 de minute de mers cu mașina. Unitatea de cazare se află la etajul 8.

 

Condiții Apartman Panorama 805

Unitatea oferă o unitate de cazare în sistem self-catering, precum și acces gratuit la internet prin cablu. La Hotel Panorama Resort există un restaurant care servește preparate slovace și mâncăruri internaționale, precum terasă, cafenea, grădină, loc de joacă pentru copii și un colț pentru copii. La proprietate pot fi închiriate biciclete, schiuri și snowboarduri, iar la magazinul de sport al hotelului pot fi achiziționate echipamente de sport.

 

Dotări camere

Acest apartament are terasă, canapea extensibilă, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie complet utilată și baie privată cu duș. Capacitate 4 persoane, suprafata 50 mp.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!