Aparthotel Montana Plein Sud***** – Le 3 Vallees – Val Thorens

Statiunea situata la cea mai mare altitudine din Europa este Val Thorens. Situata la 2300 m altitudine statiunea de schi Val Thorens este parte integranta din cea mai mare domeniu de schi din lume: “3 Vallees (3 Vai) cu 600 km de partii de schi.
Val Thorens/Orelle cu 140 km de partii este regiunea superioara din cele 3 Vai. Accesul catre Val Thorens si catre domeniul 3 Vallees este mult mai usoara datorita telecabinei Orelle, care asigura ascensiunea de la 1800 m, din localitatea Orelle.
90% din domeniul schiabil se afla la altitudine de peste 2000 m, oferind posibilitate de a schia 8 luni din 12! Peste 32% din partii dispun de zapada artificiala dtorita celor 204 tunuri de zapada! Ghetarul Peclet la altitudinea 2800-3300 m ofera posibilitate de a schia aproape tot anul. Cel mai inalt varf din regiune este “Epaule du Bouchet “, 3230 m altitudine.

 

Descriere hotel

Se afla intr-o zona linistita a faimoasei statiunii Val Thorens, cu acces direct catre partii. Foarte aproape de centrul comercial Caron, magazine, scoli de schi si centre de inchirieri sportive.

Camere hotel

Apartamente de lux cu balcon sau terasa, mobilier modern, bucatarie complet dotata cu aragaz cu placă ceramică, cuptor cu microunde, hota, frigider, mașină de spălat vase, prajitor de paine, televizor LCD, telefon, seif. Apartament pentru 4 persoane: (cca. 55-60 m²) apartament alcatuit din living cu zona de bucatarie, dormitor cu 2 paturi single si baie cu dus, dormitor cu 2 paturi single, baie separata, TV, balcon. Apartament pentru 6 persoane: (cca.75-80 m²) apartament alcatuit din living cu zona de bucatarie, dormitor cu 2 paturi single si baie cu dus, doua dormitoare cu 2 paturi single, baie separata pentru fiecare, TV, balcon. Apartament pentru 8 persoane: (cca. 100 m²) apartament alcatuit din living cu zona de bucatarie, dining si zona de relaxare cu TV, doua dormitoare cu 2 paturi single si baie cu dus, un dormitor cu 2 paturi single si baie separata, iar la mezzannin un dormitor cu 2 paturi single si baie cu dus ,TV, balcon.

Facilitati hotel

Receptie, centru wellness cu piscina interioara, sauna, baie turceasca, zona cu dulapuri de schi si acces direct catre partii, Wi-Fi gratuit, parcare subterana cu plata. (aprox 75 euro/7 zile).

Descriere masa

Fara masa

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!